Michael Fassbender interpretează rolul unui asasin în primul trailer al mult-aşteptatului neo-noir „The Killer” al lui David Fincher. Regizorul filmelor „Zodiac” şi „Gone Girl” revine la genul thriller cu o adaptare a seriei de romane grafice franceze a lui Alexis Nolent, cu un scenariu scris de Andrew Kevin Walker, scenaristul serialului „Seven”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fassbender interpretează rolul unui ucigaş fără nume care îşi vede viaţa destrămată după ce a fost la un pas de moarte, luptându-se atât cu angajatorii săi, cât şi cu propriul psihic. Actorul a descris filmul ca fiind „o filmare în plină desfăşurare”, dar un „mare privilegiu şi o onoare” de a lucra cu Fincher. În film joacă şi Tilda Swinton.

Se pare că Fincher a fost interesat de acest proiect încă din 2007. La un moment dat, Brad Pitt urma să joace în film.

Filmul va avea premiera la Festivalul de Film de la Veneţia, care începe săptămâna aceasta, şi, după o scurtă lansare în cinematografe în octombrie, va ajunge pe Netflix în noiembrie. Ultimul film Netflix al lui Fincher, drama biografică „Mank”, a câştigat două premii Oscar în 2021 şi a fost nominalizat pentru alte opt.

Scott Stuber, şeful departamentului de film al Netflix, într-un interviu acordat publicaţiei Variety, s-a referit la „The Killer” ca fiind „un film cu adevărat provocator şi interesant”.

„Este vorba despre metodologia acestei lumi, pe care David o detaliază mai bine decât oricine”, a spus Stuber. „Este atât de bun în detaliile metodei... de a privi cum se desfăşoară ceva. Este un film cu adevărat amuzant, mare, în mâinile unuia dintre cei mai buni regizori”.

Filmul marchează un fel de revenire pentru Fassbender, al cărui film „X-Men: Dark Phoenix” din 2019, primit prost. De atunci, actorul şi-a petrecut timpul ca pilot profesionist de maşini de curse.

În acest an, el va juca, de asemenea, în comedia „Next Goal Win”" a lui Taika Waititi, care va avea premiera la Festivalul de Film de la Toronto în septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.