Nepotul lui Robert De Niro, Leandro De Niro Rodriguez, a murit, a anunţat mama actorului în vârstă de 19 ani, scrie New York Post.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Drena De Niro, în vârstă de 51 de ani, fiica cea mare a actorului cu fosta sa soţie Diahnne Abbott, a fost cea care a făcut anunţul, luni, pe Instagram.

Ea nu a precizat cauza decesului.

"Tu ai fost bucuria mea, inima mea şi tot ce a fost vreodată pur şi real în viaţa mea. Mi-aş dori să fiu cu tine chiar acum. Mi-aş dori să fiu cu tine. Nu ştiu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe şi să răspândesc dragostea şi lumina pe care m-ai făcut să le simt atât de mult prin faptul că am ajuns să fiu mama ta", a spus mama lui Leandro. "Odihneşte-te în pace şi în paradisul etern băiatul meu drag", a adăugat Drena, referindu-se la tatăl artistului Leandro, Carlos Mare.

Trupul neînsufleţit al lui Leandro a fost găsit aşezat pe un scaun de către un prieten în apartamentul său din New York, potrivit TMZ, care citează surse din cadrul forţelor de ordine.

Prietenul a trecut pe la el după ce nu mai ştia nimic de Leandro de câteva zile, a precizat publicaţia.

Tânărul actor a apărut alături de Drena în filmul "A Star Is Born" din 2018, unde a jucat rolul fiului lui George "Noodles" Stone, interpretat de Dave Chappelle, care era prietenul cel mai bun al lui Jackson Maine, interpretat de Bradley Cooper. El şi mama sa au mai apărut împreună în "The Collection" din 2005 şi în "Cabaret Maxime" din 2018.

De Ziua Mamei, Drena a împărtăşit imagini cu ea şi Leandro în timp ce se uitau la comedia din 1974 "Alice Doesn't Live Here Anymore".

În luna mai, bunicul lui Leandro, în vârstă de 79 de ani, a anunţat naşterea fiicei Gia Virginia Chen De Niro cu partenera sa Tiffany Chen - primul copil al cuplului şi al şaptelea al laureatului cu Oscar.

De Niro a adoptat-o pe Drena în 1976, când s-a căsătorit cu Diahnne Abbott. Abbott şi De Niro au un fiu împreună, Raphael, acum în vârstă de 46 de ani.

Din timpul celei de-a doua căsătorii cu fosta actriţă şi model Toukie Smith, De Niro îi are pe gemenii Julian şi Aaron. Fraţii, acum în vârstă de 27 de ani, s-au născut prin intermediul unei mame surogat în 1995.

În 1998, De Niro şi soţia sa de atunci, Grace Hightower, au un fiu, Elliot, iar în 2011 o fiică, Helen, născută tot cu ajutorul unei mame surogat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.