Ediţia din 2023 a Farm Aid va avea loc sâmbătă, 23 septembrie, la Ruoff Music Center din Noblesville, Indiana. Pentru prima dată din 2019, cei trei fondatori ai concertului caritabil - Neil Young, Willie Nelson şi John Mellencamp - vor participa toţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lineup-ul este completat şi de Dave Matthews, membru al consiliului de administraţie al Farm Aid (care va cânta alături de Tim Reynolds), precum şi cu Bobby Weir & Wolf Bros featuring The Wolfpack, Nathaniel Rateliff & The Night Sweats, Lukas Nelson, Allison Russell, The String Cheese Incident şi Particle Kid, scrie consequence.net. 

Biletele pentru Farm Aid 2023 vor fi puse în vânzare sâmbătă, 15 iulie, prin intermediul Live Nation.

De la ediţia inaugurală din 1985, Farm Aid a strâns peste 70 de milioane de dolari pentru a sprijini programele de susţinere a fermelor locale. Festivalul din acest an va "evidenţia munca fermierilor de familie pentru a aborda schimbările climatice prin practici agricole regenerative, organice şi durabile", potrivit unui comunicat de presă. "Farm Aid va prezenta aceşti campioni inovatori ai climei pe scena Farm Aid şi pe tot parcursul evenimentului. Pe măsură ce fermierii şi susţinătorii agriculturii şi alimentaţiei se reunesc din întreaga ţară pentru festivalul anual, Farm Aid va găzdui alte evenimente înainte, pentru a le evidenţia munca”. 

"Fermierii familiali au soluţii pentru unele dintre cele mai dificile provocări ale noastre", a declarat Nelson într-un comunicat. "Pe măsură ce ne confruntăm cu o climă în schimbare, fermierii din Indiana, din tot Midwest şi din întreaga ţară practică o agricultură care creează ferme mai rezistente pentru a construi soluri sănătoase şi pentru a ne proteja apa”. 

Young a revenit recent în turnee după o pauză prelungită, din cauza pandemiei. În această vară, Nelson va găzdui, de asemenea, festivalul său anual Outlaw Country Music Festival, în timp ce Dave Matthews Band este în turneu până în septembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.