Topmodelul Naomi Campbell, 51 de ani, a pozat pentru prima dată cu fiica ei în vârstă de 9 luni pentru ediţia de martie a revistei Vogue Marea Britanie unde vorbeşte despre viaţa de mamă, scrie People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campbell a anunţat în mai venirea pe lume a primului ei copil, dezvăluind atunci câteva detalii despre fiica ei.  

„Nu a fost adoptată, este copilul meu”, a declarat modelul pentru Vogue Marea Britanie, adăugând că multe persoane au ştiut la vremea respectivă că ea va deveni mamă. 

„Pot să număr pe degetele de la o mână persoanele care ştiau că o voi avea”, a spus ea. „Dar ea este cea mai mare binecuvântare pe care mi-o puteam imagina. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”. 

Cu toate că foarte puţine persoane ştiau despre planurile ei, Campbell a afirmat că a ştiut întotdeauna că într-o zi va fi mamă. 

Ea a continuat: „Este cea mai mare bucurie pe care mi-o puteam imagina. Sunt norocoasă să o am şi ştiu asta”. Ea nu respinge ideea de a mai avea copii, spunând: „de ce nu?”. 

Top-modelul se bucură să retrăiască copilăria, să se joace şi să descopere „câte jucării noi grozave există în lume, şi păpuşi! Lucruri la care nici nu puteam visa”. „Tot ceea ce fac, fac pentru ea. Este complet altruist, nu-i aşa”, a mărturisit ea despre maternitate. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.