Cântăreaţa şi actriţa Nancy Sinatra a scris pe Twitter că tatăl său, Frank Sinatra, nu ar fi cântat niciodată la instalarea lui Donald Trump la Casa Albă, pentru că nu ar fi susţinut un fanatic, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un fan a întrebat-o pe Nancy Sinatra, pe Twitter, dacă - în cazul în care ar fi trăit şi ar fi fost invitat - tatăl ei ar fi cântat la ceremonia de investire a lui Donald Trump ca preşedinte al Statelor Unite. ”Nu ar fi susţinut niciodată un fanatic”, a răspuns ea joi.

În ultimele săptămâni, mai multe nume au fost vehiculate în vederea participării la evenimentul din 20 ianuarie. 

Preşedintele ales al Statelor Unite încearcă de mai multe săptămâni să găsească artişti dispuşi să cânte la ceremonia de investitură, care va avea loc pe 20 ianuarie. Mormon Tabernacle Choir, care confirmase participarea la finalul lunii decembrie, a anunţat că nu va mai putea ajunge la Washington. Până în prezent, singurul artist care a confirmat este Jackie Evancho, participantă la ”America's Got Talent”, care va intona imnul naţional.

Recent, cântăreaţa britanică Rebecca Ferguson a fost invitată să cânte la ceremonia de învestire a lui Donald Trump şi a transmis că va accepta, dacă îi va fi permis să interpreteze ”Strange Fruit”, unul dintre primele mari cântece de protest.

Răspunsul ei nu a fost comentat încă de reprezentanţii Casei Albe. 

Nancy Sinatra a mai făcut afirmaţii la adresa lui Trump. În aceeaşi zi, ea a scris pe contul de Twitter: ”Donald Trump are o judecată foarte greşită. Va fi o călătorie dură” şi ”Pentru mine contează mai mult oamenii care vor trage sforile, decât păpuşa. Este înconjurat de oameni oribili”.

Nancy Sandra Sinatra, născută pe 8 iunie 1940, este cântăreaţă şi actriţă, prima fiică a lui Frank Sinatra. A devenit cunoscută în 1996, datorită piesei ”These Boots Are Made for Walkin'”. Între înregistrările care au adus-o pe primele locuri în topuri se numără "Sugar Town" (1966), "Somethin' Stupid" (duet cu tatăl său; 1967), ”You Only Live Twice”, pentru filmul din franciza ”James Bond” cu acelaşi titlu, câteva colaborări cu Lee Hazlewood, precum "Jackson" (1967), şi reinterpretarea piesei "Bang Bang" a lui Cher. A lansat 14 albume de studio şi live, şi aproximativ 20 de compilaţii. În perioada 1963 - 1968, a jucat în seriale de televiziune şi lungmetraje artistice, precum ”Marriage on the Rocks” (1965), alături de Frank Sinatra, Deborah Kerr şi Dean Martin, şi ”The Wild Angels” (1966), cu Peter Fonda şi Bruce Dern.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.