Muzicianul american John Mayer a fost diagnosticat cu Covid-19 şi nu va cânta alături de trupa Dead and Company, ramificaţie a Grateful Dead, la festivalul Playing in the Sand din Mexic, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un anunţ publicat pe Instagram, grupul a transmis: „Astăzi, chiar înainte de a pleca spre Mexic, conform medicului său, John Mayer a fost testat pozitiv la Covid-19 şi nu va putea cânta la evenimentului Playing in the Sun de la Riviera Cancun în perioada 7 - 10 ianuarie”.

Mayer este al doilea membru al Dead and Company nevoit să renunţe la show-uri. Bateristul Bill Kreutztmann a anunţat anterior că nu va ajunge la festival, la recomandarea medicilor. Kreutztmann, care a făcut parte din Grateful Dead, a acuzat probleme de sănătate după ce a fost nevoit să se retragă, în toamnă, la jumătatea unui concert de la Hollywood Bawl.

„Am venit aici să ne distrăm. Din păcate, unii dintre fraţii noştri nu vor putea ajunge, dar ne vom distra”, a scris Bob Weir, membru fondator al Grateful Dead şi chitarist al Dead & Company.

În vârstă de 44 de ani, John Mayer, care din 2015 a alternat reprezentaţiile cu grupul cu cele solo, nu a oferit detalii despre starea sa.

Evenimentul din Mexic ar trebui să continue în perioada 13 - 16 ianuarie, pentru al doilea weekend, şi este posibil ca Mayer să poată cânta atunci.

Pentru moment, la festival vor cânta Weir şi Mickey Hart, membri ai Grateful Dead, alături de Jeff Chimenti, Oteil Burbridge, Jay Lane şi Tom Hamilton Jr.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.