Actriţa americană Zendaya a dominat ceremonia MTV Awards care a avut loc duminică, fiind recompensată pentru "Euphoria" şi blockbusterul "Spider-Man: No Way Home", alese cele mai bune producţii, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actriţa a câştigat premiul pentru cea mai bună interpretare într-un serial pentru "Euphoria", o producţie HBO care urmăreşte viaţa uneori sumbră şi percutantă a adolescenţilor. 

Printre numeroasele premii decalate în timpul ceremoniei, "cel mai bun sărut" şi "cea mai înfricoşătoare interpretare", "Euphoria" a câştigat şi trofeul pentru "cea mai bună luptă".   

Decernate prin votul publicului, trofeele au tendinţa de a ajunge la producţii pentru marele public, care au fani activi pe reţelele de socializare şi care sunt încurajaţi să-şi voteze de mai multe ori favoriţii. 

Nu a fost suprinzător că "Spider-Man: No Way Home" a fost desemnat "cel mai bun film". Este al treilea cel mai mare succes din istorie în sălile americane şi a generat 1,9 miliarde de dolari la novel global. 

Trofeul pentru cea mai bună interpretare i-a revenit actriţei Zendaya, precum şi lui Tom Holland, partenerul ei în viaţa reală, cel care este Omul Păianjăn pe ecran. Cuplul nu a asistat la ceremonia din Santa Monica, în apropiere de Los ANgeles. 

Jennifer Lopez a câştigat "Generation Award" şi a fost recompensată pentru cel mai bun cântec "On my way (Marry me)". Actorul Jack Black, 52 de ani, a fost distins pentru întreaga carieră. 

Daniel Radcliffe, care a fost laureat cu premiul pentru cel ami bun răufăcător în comedia "The Los City" a glumit pretinzând că accentul său britanic i-a permis să pară diabolic. "Este un accent universal recunoscut al răului absolut", a spus el râzând.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.