„Moarte pe Nil/ Death on the Nile”, cu Gal Gadot, Kenneth Branagh, Armie Hammer, Emma Mackey în rolurile principale, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 741.924 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul, care pune în scenă celebra investigaţie a detectivului Hercule Poirot pe un vas de croazieră, a avut încasări de peste 12 milioane de dolari în clasamentul nord-american. 

„Mărită-te cu mine/ Marry Me”, cu Owen Wilson, Jennifer Lopez, Maluma în rolurile principale, a debutat pe poziţia a doua în top, după ce a fost vizionat de 22.538 de spectatori şi a avut încasări de 565.334 de lei. Lopez joacă rolul vedetei Kat Valdez iar Owen Wilson este Charlie Gilbert, un profesor de matematică - doi străini care acceptă să se căsătorească şi de-abia apoi să se cunoască.

Filmul SF „Moonfall”, regizat de Roland Emmerich, a coborât pe locul trei în al doilea weekend de la lansare, generând încasări de 316.071 de lei, potrivit datelor de pe site-ul cinemagia.ro.  

„Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă” a coborât pe poziţia a patra în clasament, în al nouălea weekend de la premieră, având încasări de 228.720 de lei, după ce a fost vizionat de 8.980 de spectatori. 

Animaţia „Encanto”, regizată de Jared Bush, Byron Howard, Charise Castro Smith, ale cărei melodii au fost compuse de Lin Manuel Miranda, s-a menţinut pe locul cinci, după 12 săptămâni de la premieră. Filmul a avut încasări de 180.651 de lei. 

Filmul de aventuri „Clifford: Marele câine roşu”, în regia lui Walt Becker, a coborât patru locuri, până pe şase, în al şaptelea weekend de la debut, cu încasări de 163.883 de lei şi 8.606 de spectatori. 

Lungmetrajul românesc „Tabăra”, în regia lui Vali Dobrogeanu, proiect al grupului 5Gang, în coborâre şase locuri, a ajuns pe şapte în top, după ce a fost văzut de 3.768 de spectatori. Producţia a generat venituri de 80.446 de lei. 

Animaţia „Hai să cântăm din nou/ Sing 2”, cu Taron Egerton, Matthew McConaughey, Scarlett Johansson, a urcat două locuri, până pe opt, în a zecea săptămână de la premieră, cu încasări de 56.883 de lei. 

„Belle”, cel mai recent film al vizionarului regizor japonez Mamoru Hosoda, a coborât trei locuri, până pe nouă, având încasări de 49.570 lei. 

Filmul horror „Scream” a coborât pe ultimul loc în top, după cinci săptămâni de la premieră. Lungmetrajul a avut venituri de 44.675 de lei. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.