Producţia filmului "Mission: Impossible 7" a fost oprită după ce o persoană a fost depistată pozitiv la Covid-19, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel mai recent film din franciză cu Tom Cruise se filma în Marea Britanie. Un purtător de cuvânt pentru Paramount şi casa de producţie Skydance a confirmat că activitatea va fi întreruptă până în 14 iunie. 

"Am oprit temporar producţia la "Mission: Impossible 7" până la 14 iunie, din cauza rezultatului pozitiv la un test coronavirus de rutină", a transmis acesta. "Urmăm toate protocoalele de siguranţă şi vom continua să monitorizăm situaţia". 

La fel ca majoritatea producţiilor de la Hollywood, "Misiune: Imposibilă" s-a confruntat cu un drum complicat către marele ecran, afectat pentru prima dată de închiderea industriei în februarie 2020 (cu câteva zile înainte de filmările planificate la Veneţia) şi cu o serie de opriri şi reluări de când a început pandemia. 

Producţia a fost întârziată o săptămână în octombrie, atunci când 12 persoane au fost testate pozitiv la Covid-19 în Italia. În decembrie, o înregistrare audio l-a avut în prim plan pe Cruise care îşi mustra echipa pentru că a încălcat protocolul sanitar. 

Realizat de Christopher McQuarrie, filmul ar urma să fie lansat în mai 2022 în Marea Britanie. 

Partea a opta a francizei va fi filmată mai târziu anul acesta şi va fi lansată pe 2 noiembrie 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.