Kris­thie­lee Caride, desemnată Miss Puerto Rico 2016 la începutul acestui an, a fost internată într-o clinică specializată în tratarea depresiei, după ce organizatorii concursului au decis să îi retragă acest titlu, din cauza faptului că nu şi-a respectat angajamentele oficiale, informează voici.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reginele concursurilor de frumuseţe au parte de o viaţă tot mai complicată. După falsa victorie a reprezentantei Columbiei, devenită Miss Universe doar pentru câteva secunde, la finalul anului trecut, din cauza unei erori a prezentatorului galei, Miss Puerto Rico 2016 a pierdut acest titlu, după o ”domnie” de doar patru luni. 

Kris­thie­lee Caride a pierdut titlul de Miss Puerto Rico pentru că, potrivit organizatorilor concursului, nu a respectat obligaţiile profesionale care revin câştigătoarei.

În urma acestei decizii, tânăra în vârstă de 24 de ani nu mai are voie să acorde interviuri şi nu va putea să îşi reprezinte ţara la concursul Miss Universe de la sfârşitul acestui an. 

Ea a acceptat ”cu demnitate” să înmâneze coroana, dar, potrivit confidenţelor pe care le-a făcut unei jurnaliste de la postul de televiziune în limba spaniolă Univision Networl, consecinţele acestei concedieri sunt dificil de suportat: ”Pot să vă spun că am suferit un episod sever de depresie, nu mai puteam nici să dorm, nici să mănânc”. 

Din cauza depresiei, tânăra a fost internată într-o clinică psihiatrică. Kris­thie­lee Caride a confirmat acea spitalizare: ”Da, e adevărat. În plus, situaţia în sine m-a afectat profund, ca o lovitură de bici”.

După câteva zile petrecute în acea clinică, tânăra a fost externată şi a început să se gândească la viitor. Planurile sale vizează însă tribunalele, deoarece intenţionează să dea în judecată comitetul care organizează concursul Miss Puerto Rico. 

”M-am simţit trădată de reprezentanţii acestei organizaţii, pentru că în niciun moment nu i-am insultat, ci i-am respectat. Nu au avut niciun motiv să îmi facă ceea ce mi-au făcut”, a adăugat Kris­thie­lee Caride.

Locul ei la concursul Miss Universe 2016, în calitate de reprezentantă a statului Puerto Rico, va fi luat de Brenda Jimenez. 

În 2015, concursul Miss Universe a fost câştigat de reprezentanta statului Filipine, Pia Wurtzbach.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.