Poetul Mircea Dinescu a anunţat că intenţionează să vândă puloverul cu care a fost la Revoluţia din 1989, precizând în glumă că doreşte ca, în vremea capitalismului, să câştige şi el ceva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Mircea Dinescu a fost întrebat, duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, dacă mai are puloverul pe care l-a purtat la Revoluţie. 
“Îl am pe undeva şi aş vrea să îl scot la licitaţie. În vremea capitalismului să câştig şi eu măcar ceva, că mulţi tâmpiţi îşi închipuie pe internet, ”Dinescu, la Revoluţie ţi-ai luat.”..Eu am vrut să nu fiu umilit de această lume în care am intrat şi nu  am crezut vreodată că o să trăiesc în capitalism. Eu am crezut că vine tovarăşul Iliescu şi face un comunism cu faţă umană. A făcut un capitalism cu faţă inumană”, a declarat Mircea Dinescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.