Mila Kunis şi Ashton Kutcher vor deveni părinţi pentru a doua oară, a dezvăluit agentul de presă al actriţei americane, miercuri, în exclusivitate pentru revista People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi actori, care s-au căsătorit în iulie 2015, au deja o fiică împreună, Wyatt Isabelle, în vârstă de un an şi 6 luni. 

Mila Kunis şi Ashton Kutcher s-au cunoscut în adolescenţă şi au jucat împreună în sitcomul de comedie ”That '70s Show”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ashton Kutcher, în vârstă de 38 de ani, s-a remarcat în calitate de prezentator al emisiunii ” Punk'd”, difuzată timp de cinci sezoane de postul MTV, şi a făcut apoi trecerea spre marele ecran, jucând cu precădere în comedii romantice. 

Actorul american a fost căsătorit cu actriţa Demi Moore în perioada 2005 - 2013. 

Mila Kunis, în vârstă de 32 de ani, este o actriţă americană de origine ucraineană. S-a remarcat în sitcomul ”That '70s Show” şi, după ce a asigurat vocea unui personaj din serialul animat ”Family Guy”, a interpretat mai multe roluri în comedii romantice şi filme de acţiune. A reuşit să impresioneze publicul şi criticii de film cu rolul din drama ”Lebăda neagră/ Black Swan”, regizată de Darren Aronofsky, pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur în 2011.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.