Michael Jace, un actor din distribuţia serialului ”The Shield”, a fost găsit vinovat de crimă fără premeditare, marţi, într-un proces în care a fost judecat pentru asasinarea soţiei sale, pe care a împuşcat-o mortal în 2014, în faţa celor doi copii ai cuplului, informează rtbf.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starul american, în vârstă de 53 de ani, riscă să primească o condamnare de 40 de ani de închisoare. Sentinţa din acest proces va fi pronunţată pe 10 iunie. 

Procurorul-adjunct Tannaz Mokayef a declarat în faţa juraţilor, în pledoaria sa finală, vineri, că Michael Jace era ”obsedat” de soţia lui, care a încercat să îl părăsească, după ce el o acuzase de infidelitate. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Avocaţii lui Michael Jace au recunoscut că actorul şi-a împuşcat soţia, de două ori, atunci când aceasta se afla cu spatele la el, pe 19 mai 2014, însă au insistat asupra tezei omuciderii involuntare. 

Nehemiah, fiul în vârstă de 10 ani al cuplului, a depus mărturie şi a spus că şi-a văzut tatăl aducând-o pe mama lui, April - campioană de atletism - în sufrageria vilei lor, aflată în cartierul rezidenţial Hyde Park din Los Angeles. 

”Tatăl meu i-a spus: «Dacă îţi place să alergi, atunci aleargă spre Rai!». Apoi a împuşcat-o”, a declarat Nehemiah Jace în faţa juraţilor. 

Într-un interviu preînregistrat, difuzat în sala de tribunal, Michael Jace a declarat poliţiştilor americani că ţinea în mână o armă de foc în momentul în care soţia lui a venit acasă, după un meci de baseball, cu fiul lor cel mare. 

Ea s-a aruncat asupra lui, încercând să îl dezarmeze, a spus Michael Jace, iar el a vrut să o împuşte ”doar în picior”, nu să o ucidă. Actorul a dezvăluit, de asemenea, faptul că a consumat alcool în acea zi. 

Michael Jace a devenit cunoscut graţie rolului poliţistului Julien Lowe, un bărbat cu convingeri profund religioase, creştine, torturat de propria-i homosexualitate, în serialul ”The Shield”, difuzat de postul de televiziune FX din 2002 până în 2008. 

Michael Jace a interpretat roluri secundare şi în filme precum ”Forrest Gump”, ”Boogie Nights” şi ”Planet of the Apes” şi în numeroase seriale TV. În 2011, a cerut instanţei să îl plaseze sub protecţia legii falimentului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.