Miami, un Spaniel Cocker din Statele Unite, a câştigat principalul trofeu atribuit în cadrul celui mai prestigios concurs chinologic organizat în Marea Britanie, Crufts, a cărui ediţie din 2017 a avut loc duminică seară în oraşul Birmingham, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miami, un câine din rasa Spaniel Cocker al cărui nume complet este Afterglow Miami Ink, a fost desemnat câştigătorul categoriei supreme - ”Best in Show” - la finalul unei competiţii de patru zile, la care au concurat aproape 22.000 de câini din 56 de ţări.

”E un câine special. Sunt absolut şocat şi extaziat de această victorie”, a spus antrenorul lui, Jason Lynn, după ce Miami a câştigat finala acestui concurs chinologic prestigios

Crufts este un concurs chinologic ce a fost înfiinţat în urmă cu 126 de ani şi este considerat cel mai mare eveniment de profil din lume.

Frankie, un poodle pitic, a ocupat locul al doilea, fiind desemnat câştigătorul categoriei ”Reserve Best in Show”.

În finala concursului Crufts, ce a avut loc la National Exhibition Centre din Birmingham, au concurat şapte câini.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.