Membrii trupei rock americane Foo Fighters joacă în comedia horror „Studio 666”, care urmează să fie lansată în februarie 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul regizat de BJ McDonnell după o poveste a lui Dave Grohl, liderul trupei, şi un scenariu semnat de Jeff Buhler şi Rebecca Hughes va fi lansat în cinematografele din Statele Unite pe 25 februarie 2022.

„Studio 666” îi are în distribuţie pe toţi cei şase membri ai grupului - Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Pat Smear, Chris Shiflett şi Rami Jaffee -, care sunt şi productori executivi.

Într-un comunicat, Dave Grohl a transmis: „După decenii de videoclipuri muzicale ridicole şi numeroase documentare muzicale, a venit în sfârşit momentul să trecem la următorul nivel... Un lungmetraj de comedie horror”.

El a precizat că producţia a fost filmată în aceeaşi casă în care trupa a înregistrat cel mai recent album, „Medicine at Midnight”. 

„Pregătiţi-vă să râdeţi, să ţipaţi şi să daţi din cap în popcorn. «Studio 666» vă va da pe spate”, a concluzionat Grohl.

Coloana sonoră este semnată de Roy Mayorga, compozitor şi baterist a trupei Ministry.

În film, membrii trupei se mută într-un conac din San Fernando Valley pentru a înregistra albumul „Medicine at Midnight”. Odată ce ajung în casa bântuită, ei se găsesc faţă în faţă cu forţe supranaturale care ameninţă atât finalizarea albumului, cât şi viaţa trupei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.