Actorul şi regizorul australian Mel Gibson, în vârstă de 64 de ani, a fost spitalizat timp de o săptămână, în primăvara acestui an, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, iar de atunci s-a vindecat complet, informează People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gibson a fost diagnosticat în luna aprilie şi a fost tratat într-un spital din Los Angeles.

„A fost testat pozitiv în aprilie şi a petrecut o săptămână în spital”, a declarat reprezentantul lui. „A fost tratat cu medicamentul Remdesivir, cât timp a fost spitalizat, şi de atunci a fost testat negativ de mai multe ori şi pozitiv pentru anticorpi”.

Mel Gibson locuieşte în California cu partenera lui Rosalind Ross, cu care are o relaţie din 2014. Cei doi au un băiat, născut în 2017. El este al nouălea copil al actorului.

În Statele Unite, totalul contaminărilor cu noul coronavirus a depăşit 4 milioane şi mai mult de 144.000 de oameni au murit din cauza Covid-19.

Mel Gibson, născut pe 3 ianuarie 1956, este actor, regizor, producător şi scenarist. A fost recompensat cu două premii Oscar în 1996, pentru pelicula „Inimă neînfricată/ Braveheart”, la categoriile „cel mai bun film” şi „cel mai bun regizor”. Cineastul a fost nominalizat încă o dată la premiile Oscar, în 2017, cu filmul „Hacksaw Ridge”, la categoria „cel mai bun regizor”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.