Victoria Beckham, fostă membră a Spice Girls, devenită apoi creatoare de modă, îşi doreşte să cânte alături de grup la Glastonbury 2020, potrivit unei declaraţii făcute recent de Melanie Brown.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mel B a dezvăluit în urmă cu două zile într-o emisiune TV că mama ei a vorbit cu Victoria Beckham şi aceasta din urmă este dispusă să cânte alături de Spice Girls pentru a 50-a aniversare a festivalului Glastonbury, în 2020.

Potrivit cântăreţei, mama ei a participat la o petrecere în grădina casei mamei Victoriei Beckham, Jackie Adams, unde a vorbit cu fosta Spice Girls despre viitorul grupului. 

„Surprinzător, mama se afla la petrecerea aceea şi au vorbit. I-a spus că i-ar plăcea să fie la Glastonbury pentru aniversarea de anul viitor”, a spus Mel B la „The Lateish Show”.

Spice Girls a susţinut anul acesta un turneu restrâns, sold-out, început pe 24 mai în Dublin şi încheiat pe 15 iunie la Londra. Pe scenă s-au aflat Emma Bunton, Geri Halliwell, Mel C şi Mel B.

Mel B a mai spus în urmă cu o săptămână că aniversarea Glastonbury ar fi o bună ocazie pentru reunirea celor cinci soliste.

Cântăreaţa nu a exclus că grupul va încerca să lanseze noi piese. „Am discutat cu Geri despre asta, Mel C este foarte interesată şi ştiu că Emma este, de asemenea, în cărţi. Este doar o chestiune de timp”. În plus, a fost vehiculată şi ideea unei rezidenţe în Las Vegas.

The Mirror a scris recent că grupul plănuieşte un turneu de şase săptămâni pentru vara anului 2021.

Format în 1994, grupul Spice Girls a fost alcătuit din Melanie Brown („Scary Spice"), Melanie Chisholm („Sporty Spice"), Emma Bunton („Baby Spice"), Geri Halliwell („Ginger Spice") şi Victoria Beckham („Posh Spice").

Albumul de debut, „Spice” (1996), a fost vândut în peste 31 de milioane de copii în întreaga lume şi a devenit cel mai bine vândut disc al unui grup feminin. Al doilea album, „Spiceworld”, a fost lansat în 1997, iar cel de-al treilea, „Forever”, a apărut în 2000. Cu un total de peste 85 de milioane de exemplare vândute la nivel global, Spice Girls este cel mai bine vândut grup feminin din toate timpurile.

Între cele mai cunoscute piese ale grupului se numără „Wannabe", „Say You’ll Be There" şi „Viva, Forever!”.

Halliwell a părăsit grupul în 1998, iar toate solistele au urmat cariere separate. Trupa s-a mai reunit pentru un turneu în 2007-2008 şi pentru ceremonia care a închis Jocurile Olimpice de la Londra în 2012.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.