Meghan Markle, care tocmai şi-a lansat podcastul pe platforma Spotify, a povestit în primul episod difuzat marţi un moment traumatizant din viaţa sa. Ducesa de Sussex a dezvăluit cum fiul ei Archie a fost salvat de bonă dintr-un incendiu izbucnit în camera sa în timpul vizitei în Africa de Sud în 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul s-a declanşat din cauză că "radiatorul din cameră a luat foc", a precizat Meghan Markle. Din cauză că nu era acolo "niciun detector de fum", incendiul a fost descoperit pentru că o persoană "a simţit mirosul de fum pe hol" şi a stins flăcările. 

Meghan Markle îşi termina îndatoririle regale când a fost anunţată că a izbucnit un incendiu în dormitorul fiului ei de 4 luni atunci. Din fericire, copilul nu a fost prezent în cameră în timpul incendiului. Bona lui tocmai plecase cu el să gătească.

"Desigur, ca mamă, începi să intri în panică. Toată lumea plângea. Toată lumea era în stare de şoc". Meghan şi Harry ar fi trebuit să plece într-o altă călătorie oficială, dar "nu avea sens” după acest eveniment traumatizant, a spus ducesa.

"Trebuia să ne lăsăm copilul. [...] Am fost nevoiţi să-l părăsim şi să mergem la un alt angajament regal", a spus ea, criticând eticheta regală.

Meghan Markle a lansat marţi un podcast în care disecă clişee despre femei. Cele 12 episoade ale acestui podcast numit "Archetypes" - nume care îl evocă pe fiul ei Archie dar şi organizaţia pe care a lansat-o alături de soţul ei, Archewell - vor fi conversaţii "„intime şi sincere" între ducesa de Sussex şi invitaţii săi.

În primul episod, Meghan Markle şi Serena Williams, care sunt prietene şi originare din Los Angeles, au vorbit în special despre ambiţie şi cum sunt privite femeile ambiţioase.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.