Actriţa americană Megan Fox a declarat într-o emisiune de televiziune că poate să comunice cu bebeluşul ei nenăscut şi că acesta i-a cerut să se mute într-o altă reşedinţă din Los Angeles, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actriţa americană, în vârstă de 30 de ani, a declarat în emisiunea de televiziune ”Jimmy Kimmel Live!” că poate să comunice cu bebeluşul ei nenăscut şi că această comunicare specială s-a manifestat pe durata întregii sarcini. Artista a mai spus că, deşi schimbarea locuinţei în timpul unei sarcini nu pare deloc o idee bună, a făcut totuşi acest lucru la ”îndemnul” copilului ei.

Megan Fox aşteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea copil cu soţul ei, actorul Brian Austin Green, care se va naşte în toamna acestui an. Cei doi actori au deja împreună doi fii.

”Nu este ca şi cum ai auzi o voce clară, însă poţi să auzi mesaje, dacă eşti deschis la astfel de lucruri”, a dezvăluit Megan Fox în emisiunea prezentată de Jimmy Kimmel. ”De exemplu, acest copil a vrut ca eu să trăiesc în altă parte, aşadar acum ne mutăm într-un alt cartier din Los Angeles, pentru eu simt că acela este locul în care bebeluşul meu îşi doreşte să fie crescut”, a adăugat actriţa.

”De asemenea, simt că acest bebeluş îmi spune că va fi un fel de Wernher von Braun sau ca Elon Musk, un fel de super-geniu”, a adăugat vedeta americană, prezicând faptul că al treilea copil al ei va fi extrem de inteligent.

Conversaţia cu gazda emisiunii nu a atins însă un subiect sensibil din viaţa personală a actriţei - despărţirea şi presupusa împăcare cu Brian Austin Green. Cei doi actori au o relaţie ce a început în 2004, au devenit de două ori părinţi în ultimii trei ani, însă Megan Fox a depus actele de divorţ în august 2015. Apoi, după ce a aflat că este din nou însărcinată, Megan şi Brian par să fi luat decizia de a se împăca.

Megan Fox se află în prezent în plin turneu de promovare a celui mai recent film al ei, ”Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows”, ce va avea premiera în America de Nord pe 3 iunie. 

Megan Fox şi Brian Austin Green s-au căsătorit în 2010 şi au împreună doi copii - Noah, în vârstă de 3 ani, şi Bodhi, în vârstă de 2 ani. 

Brian Austin Green a devenit celebru graţie rolului interpretat în serialul de televiziune ”Beverly Hills 90210”.

Megan Fox s-a remarcat şi a devenit cunoscută pe plan internaţional cu rolul jucat în franciza cinematografică ”Transformers”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.