Starul rock’n’roll Marty Wilde este una dintre primele celebrităţi vaccinate împotriva Covid-19, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starul anilor 1950, cunoscut pentru melodia "Teenager in Love", va primi doza joi. 

Vaccinurile au început să fie administrate marţi în 70 de huburi din Marea Britanie - începând cu personalul sanitar, cei care trăiesc în centre şi vârstnici. 

"Este una dintre puţinele dăţi când sunt bucuros că sunt mai în vârstă decât Cliff Richard pentru că îmi voi primi injecţia înaintea acestui mucos", a spus glumind artistul.  

Wilde, tatăl cântăreţei Kim Wilde, a adăugat: "Simt o responsabilitate nu doar pentru familia mea, dar oameni ca mine pot fi de ajutor publicului. Nu o spun într-un mod vanitos. Dar cred că mulţi oameni se bazează pe mine. Mulţi fani au fost afectaţi de Covid, au pierdut bani la hotelurile pe care le-au rezervat pentru a vedea turneul nostru la începutul acestui an. Nu-şi pot primi banii înapoi. Trebuie să fiu bun pentru ei. Ştiu că sună plictisitor, dar nu e. Chiar simt asta". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.