Manechinul Maye Musk, mama celebrului patron al Tesla şi SpaceX, Elon Musk, acum în vârstă de 69 de ani, care defilează cu succes de doi ani pe podiumurile de modă, a fost prezentă vineri la Săptămâna Modei de la New York, prezentând vestimentaţiile tinerilor creatori coreeni, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la vârsta de 15 ani - când locuia în Africa de Sud unde se stabiliseră părinţii ei canadieni - a prezentat moda sub anonimat, fiind şi dietetician, a explicat ea pentru AFP. 

Maye Musk are trei copii - Elon, cel mai mare, Kimbal şi o fiică Tosca - cu un inginer, Errol Musk, de care s-a despărţit după 9 ani de mariaj. 

Kyeong Ji, organizatoarea paradei de vineri a tinerilor designeri coreeni la care a participat Maye Musk, recunoaşte: "Bineînţeles că numele ei ajută", dar "nu pentru asta am ales-o". 

"Frumuseţea ei este diferită, foarte puternică şi nobilă (...) Ea are un surâs atât de aparent, graţios, o frumuseţe transcendentă şi inteligenţă... Ea are totul", a spus Kyeong Ji. 

Maye este cunoscută de altfel în Coreea de Sud după ce a apărut pe coperta Vogue Korea.

Manechinul nu vorbeşte despre celebrul ei fiu Elon în vârstă de 46 de ani, dar îi menţionează pe ceilalţi copii mai puţin cunoscuţi - Kimbal, de 44 de ani, care şi-a lansat un lanţ de restaurante ce promovează mâncarea sănătoasă şi produsele locale, şi Tosca, în vârstă de 43 de ani, cineast. 

Maye Musk recunoaşte că la 69 de ani se bucură de "fiecare clipă" din noua ei viaţă strălucitoare. 

Printre plăcerile manechinului se numără entuziasmul tinerelor modele ca şi al publicului pe care aceştia îl arată de fiecare dată când un "manechin în vârstă" apare pe podiumuri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.