Madonna a susţinut un show-surpriză de Anul Nou în localul newyorkez Stonewall Inn, unde, în 1969, a început mişcarea LGBTQ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stonewall Inn, din Greenwich Village, a anunţat că Madonna este ambasadoarea sărbătorilor dedicate împlinirii a 50 de ani de la începutul mişcării.

De Anul Nou, puţin după miezul nopţii, Madonna şi-a făcut apariţia în club, unde a ţinut un discurs şi a cântat două piese acompaniată la chitară acustică de David Banda, fiul ei adoptat în vârstă de 13 ani.

„Nu am cântat niciodată pe o scenă atât de mică”, şi-a început ea discursul în ovaţiile publicului. „Aţi supravieţuit anului 2018? Sunteţi fericiţi să spuneţi «adio, nenorocitule»?”, a glumit ea şi a continuat: „Am câteva lucruri serioase de spus. Sunt mândră să stau aici, unde a început «mândria» (pride, n.r.), în legendarul Stonewall Inn, la începutul unui nou an. Suntem împreună în această seară pentru a celebra 50 de ani de revoluţie”.

Ea a vorbit despre eforturile comunităţii gay împotriva „urii, discriminării şi, mai ales, a indiferenţei”.

„Să nu uităm revoltele de la Stonewall şi pe cei care au ieşit în faţă şi au spus: «Destul». O jumătate de secol mai târziu, ce s-a întâmplat la Stonewall a devenit un moment definitoriu şi un punct critic în istorie”, a adăugat ea.

După discursul motivaţional, Madonna a cântat „Like a Prayer” şi piesa „Can’t Help Falling in Love” a lui Elvis Presley.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.