Superstarul pop Madonna a anunţat, luni, că toate datele din turneul său nord-american vor fi amânate până când se va recupera, după o spitalizare de mai multe zile din cauza unei infecţii grave, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Turneul „Celebration” trebuia să înceapă luna aceasta la Vancouver. Acum, planul este de a începe turneul cu etapa europeană în octombrie, a precizat cântăreaţa pe Twitter.

Operatorul turneului, Live Nation, a precizat că noile date din America de Nord vor fi anunţate „cât mai curând posibil” şi i-a încurajat pe fani să îşi păstreze biletele.

Madonna, în vârstă de 64 de ani, a petrecut mai multe zile la terapie intensivă luna trecută, urmând un tratament pentru o infecţie bacteriană.

„Acum mă concentrez pe sănătatea mea şi pe a mă întări şi vă asigur că mă voi întoarce alături de voi cât de curând!”. a declarat Madonna în primele sale declaraţii publice de la spitalizare.

Cântăreaţa le-a mulţumit, de asemenea, fanilor pentru „energia pozitivă, rugăciunile şi cuvintele de încurajare”. 

„Am simţit dragostea voastră”, a spus ea. „Sunt pe drumul spre recuperare şi sunt incredibil de recunoscătoare pentru toate binecuvântările din viaţa mea”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.