Lupii lui Calancea, Loredana, Taraful Rutenilor, Damian Drăghici cântă la Constanţa, la sfârşitul acestei săptămâni, într-un eveniment organizat de Primărie, la care intrarea este liberă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primăria Constanţa a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că în perioada 2-4 septembrie, parcarea din dreptul Plajei Modern se transformă într-un imens ring de dans, iar tonul distracţiei va fi dat pe ritmurile muzicii tradiţionale româneşti.
 
“Astfel, constănţenii, dar şi turiştii aflaţi în vacanţă pe litoral vor petrece trei zile şi trei nopţi, în compania a zeci de artişti şi dansatori care vor urca pe scenă, începând cu ora 17.00. Seria concertelor tradiţionale în aer liber este deschisă vineri, 2 septembrie, de Lupii lui Calancea, Taraful de la Vărbilău, Taraful Ionel Tudorache, Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase. Sâmbătă, 3 septembrie, îndrăgita Loredana, Taraful Rutenilor, Marius Mihalache & Band şi Raluca & Proiectul Balcanik vor încinge scena şi ringul de dans, iar marea distracţie se încheie duminică, 4 septembrie, cu Andra, Damian Drăghici şi Ionuţ Galani”, se arată în comunicat.
 
Primăria Constanţa a precizat că vor completa atmosfera de sărbătoare Ansamblurile Elpis, Iholu, Brâuleţul, Plai de Dor, Izvoraşul Dobrogean, Luminiţe Dobrogene, Armânamea, Flori Dobrogene, Galuboe More, Nairi, Can Renkler, Fidanlar, Mirela Pană şi Cabaret Unique. 
 
Invitaţi speciali vor fi Mircea Dinescu şi Hari Gromoşteanu, iar prezentatorul evenimentului este Ionuţ Dulgheriu.
 
Evenimentul „Constanţa petrece” este organizat de Direcţia Cultură, Educaţie, Sport, Turism din cadrul Primăriei municipiului Constanţa, iar accesul este liber.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.