Lungmetrajul „Red Sparrow”, cu Jennifer Lawrence în rol principal, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, după a doua săptămână de la premieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Thrillerul regizat de Francis Lawrence a fost vizionat de 20.503 spectatori şi a generat încasări de 469.653 de lei.

„Death Wish: Răzbunarea”, cu Bruce Willis, Vincent D'Onofrio şi Elisabeth Shue în distribuţie, thrillerul de acţiune „Cod roşu de jaf/ The Hurricane Heist” şi filmul horror „Necunoscuţii: Prădători în noapte/ The Strangers: Prey at Night”, regizat de Johannes Roberts, cu Christina Hendricks în rol principal, sunt cele trei lungmetraje care au debutat în box office-ul românesc între primele zece poziţii.

„Death Wish: Răzbunarea” a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 296.666 de lei, „Cod roşu de jaf”, pe al cincilea, cu încasări de 278.967 de lei şi 13.519 spectatori, iar „Necunoscuţii”, pe poziţia a şaptea, cu încasări de 126.940 de lei şi 6.456 de spectatori.

După a patra săptămână de la premieră, „Pantera Neagră/ Black Panther”, prima adaptare Marvel pentru marile ecrane cu un supererou de culoare, regizat de Ryan Coogler, a coborât pe poziţia secundă, după ce a generat încasări de 451.143 de lei.

„Jocul de-a detectivii/ Game Night”, cu Rachel McAdams şi Jason Bateman în distribuţie, şi-a menţinut locul, al treilea, după ce, în a doua săptămână de la premieră, a generat încasări de 337.334 de lei şi a fost vizionat de 16.029 de spectatori.

Desemnat „cel mai bun film” la gala premiilor Oscar de anul acesta, lungmetrajul „Forma apei/ The Shape of Water” al lui Guillermo del Toro s-a menţinut pe locul al şaselea în topul românesc, după al treilea weekend de la premieră. Pelicula a generat încasări de 142.383 de lei şi a fost vizionată de 6.638 de spectatori.

„The Post” al lui Steven Spielberg a coborât două locuri, până pe opt, după ce, în al treilea weekend, a generat încasări de 80.514 de lei şi a fost vizionat de 3.538 de spectatori.

Animaţia „Ferdinand”, cel mai longeviv lungmetraj din top 10 al box office-ului românesc, a generat, în al 12-lea weekend de la premieră, încasări de 79.545 de lei şi a fost vizionată de 3.926 de spectatori.

Pe locul al zecelea în clasament se află „Cincizeci de umbre descătuşate/ Fifty Shades Freed", al treilea şi ultimul film din seria erotică. În al cincilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 70.003 lei şi a fost vizionat de 3.240 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.