Lungmetrajul polonez „Maximă audienţă/ Prime time”, dramă psihologică regizată de Jakub Piątek, va fi disponibil pe Netflix începând cu 30 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 1999, în ajunul Anului Nou, Sebastian, un tânăr în vârstă de 20 de ani, pătrunde înarmat într-un studio de televiziune şi ia doi ostatici: gazda emisiunii şi un agent de pază. Care este planul lui? Nimeni nu pare să ştie. Nici măcar el. Cererea lui de a transmite live un mesaj este refuzată în mod repetat de forţele de poliţie nesigure şi de egocentricul preşedinte al reţelei de televiziune. Pe parcursul nopţii, între Sebastian şi ostatici se creează o legătură neaşteptată, în timp ce autorităţile fac eforturi să restabilească ordinea.

Din distribuţie fac parte Bartosz Bielenia, Magdalena Popławska, Andrzej Kłak, Małgorzata Hajewska-Krzysztofik, Cezary Kosiński, Dobromir Dymecki şi Monika Frajczyk.

Producţia a fost filmată în Varşovia, Cracovia şi Łódź în 28 de zile, incluzând 20 de zile de filmare într-un studio de televiziune. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.