Compania Warner Bros. a anunţat că lungmetrajul „Aquaman 2” va fi lansat pe 16 decembrie 2022, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La începutul acestei luni a fost anunţată continuarea succesului de box office, care îl are pe Jason Momoa în rol principal, iar David Leslie Johnson-McGoldrick, care a lucrat şi la filmul original, va scrie scenariul.

„Aquaman 2” va fi produs de regizorul primului film, James Wan, şi de Peter Safran. Lungmetrajul care a fost lansat pe 21 decembrie 2018 a depăşit cifra de 1,1 miliarde de dolari încasări la nivel global şi este acum al 20-lea în lista filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Johnson-McGoldrick a scris scenariul împreună cu Will Beall pentru filmul cu Jason Momoa în rol principal şi Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II şi Nicole Kidman în distribuţie.

„Aquaman 2” este primul titlu stabilit să fie lansat pe 16 decembrie 2022. Disney a programat un lungmetraj live-action pentru aceeaşi dată, însă fără a preciza despre care este vorba.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.