"In My Village", noul album lansat de cunoscuta interpretă de jazz Luiza Zan, va fi lansat vineri, la Teatrul Godot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compoziţiile sunt semnate de Luiza Zan şi aranjate împreună cu Vlad Briciu, pianistul grupului. Materialul discografic a fost înregistrat în luna martie şi va fi prezentat publicului, vineri, într-un show  organizat la Teatrul Godot.

„Am aşteptat cu nerăbdare acest moment, în care să aduc la lumină prin muzică tot ce am trăit în ultimii ani. Izolarea impusă de perioada pandemică a însemnat pentru mine un amalgam de emoţii, zbucium şi trăiri intense. Şi cum mai bine să exprim toate aceste trăiri decât prin muzică?! Am devenit mai atentă la tot ce mă înconjoară, la natură, mirosuri, culori. În noul album, ascultătorii vor regăsi o piesă pe care am compus-o gândindu-mă la o pasăre de noapte ce şi-a făcut cuibul în acoperişul casei”, declară Luiza Zan.

Artiştii care au lucrat alături de Luiza Zan în conceperea albumului "In My Village" sunt: Dimitrie Cristian Milea – chitară bas, Răzvan Florescu – vibrafon, Philip Goron – percuţie, Anthony Gutierrez – tobe.

Evenimentul va fi transmis şi live de către TVR Cultural. 

Biletele, la preţuri de 90 şi 120 de lei, au fost puse în vânzare pe site-ul Teatrului Godot, dar şi pe platformele de ticketing partenere: Bilete.ro, Iabilet.ro, Eventim.ro. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.