Lisa Bonet a depus actele de divorţ de Jason Momoa la doi ani de când cei doi actori au anunţat că se despart, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bonet, în vârstă de 56 de ani, al cărei nume legal este Lilakoi Moon, a depus luni, la tribunalul districtual din Los Angeles, documentele pentru a pune capăt căsătoriei cu Momoa, în vârstă de 44 de ani. Depunerea cererii vine la aproape doi ani după ce şi-au anunţat despărţirea.

Petiţia citează diferenţe ireconciliabile ca motiv al despărţirii. În dosar se spune că niciuna dintre cele două persoane nu ar trebui să primească sprijin financiar şi că cei doi au convenit asupra modului în care să îşi împartă bunurile. Documentele arată că ar trebui să aibă custodia comună a fiicei lor de 16 ani şi a fiului de 15 ani.

Momoa este cunoscut mai ales pentru rolurile sale din filmele "Aquaman" şi din "Game of Thrones". Bonet a fost o vedetă în "The Cosby Show", în serialul său "A Different World" şi în filmele "High Fidelity" şi "Enemy of the State".

Cei doi s-au cunoscut şi au început să se întâlnească în 2005, dar nu s-au căsătorit legal până în 2017. Documentele lor de divorţ dau ca dată a separării octombrie 2020, cu mai mult de un an înainte de anunţul lor. Vor mai trece cel puţin şase luni până când un judecător îi va declara divorţaţi.

A fost prima căsătorie pentru Momoa şi a doua pentru Bonet, care a fost căsătorită anterior cu muzicianul Lenny Kravitz cu care are o fiică, pe actriţa Zoë Kravitz.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.