Cântăreaţa Cher, în vârstă de 70 de ani, victimă a unei infecţii virale din 2014, ”ştie că zilele îi sunt numărate”, a dezvăluit o sursă, sub protecţia anonimatului, pentru tabloidul american Radar Online. Artista s-ar pregăti în această perioadă pentru ultimele sale clipe de viaţă şi a cumpărat mai multe proprietăţi pentru copiii şi rudele sale, informează site-ul publicaţiei franceze Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cher a împlinit vârsta de 70 de ani pe 20 mai. Obligată să îşi anuleze o parte a turneului ei mondial ”Dressed 2 Kill”, în 2014, din cauza unei infecţii renale, iar starea de sănătate a artistei s-ar fi degradat tot mai mult în ultimele luni. 

”Ştie că zilele îi sunt numărate”, a declarat o sursă din anturajul cântăreţei, citată de Radar Online.

Aceeaşi sursă a dezvăluit, de asemenea, că renumita cântăreaţă, a cărei avere a fost estimată la 305 milioane de dolari, s-ar pregăti pentru ultimele clipe de viaţă. 

”Vrea să se asigure că toţi cei care îi sunt apropiaţi vor putea să trăiască decent după moartea ei”, a declarat sursa.

Cher le-ar fi cumpărat reşedinţe somptuoase copiilor ei, Chastity Sun Bono - fiica ei născută din relaţia cu producătorul muzical Salvatore Bono (denumit Sonny, n.r.) -, care a făcut operaţie de schimbare de sex şi a devenit bărbat în anul 2009, şi Elijah Allman. 

Cele două proprietăţi ar fi costat 1,7 milioane de dolari respectiv 2 milioane de dolari. 

Aceste cadouri ar reprezenta şi o încercare de reconciliere a cântăreţei Cher cu familia sa, cu care a întreţinut relaţii tensionate de-a lungul anilor. 

”Vrea să lase la o parte toate neînţelegerile şi să se asigure că toată familia ei nu va avea dificultăţi financiare după moartea ei”, a adăugat aceeaşi sursă. 

Cher a avut o relaţie tot mai rece în ultimii ani cu fiica ei Chastity Bono. Când aceasta a decis în 2009 să facă o operaţie de schimbare de sex şi să devină bărbat, Cher i-a cerut lui Chastity Bono să păstreze distanţa faţă de ea, întrucât nu putea să accepte transformarea fizică a acestuia. Apoi, după o perioadă îndelungată de gândire, vedeta americană a anunţat public că susţine deciziile fiicei sale. 

Cântăreaţa locuieşte în prezent într-o vilă din Malibu, estimată la 45 de milioane de dolari, alături de mama ei, Georgia Holt, în vârstă de 89 de ani. Cher i-a cerut mamei sale să se mute în reşedinţa ei, după ce Georgia Holt a fost transportată de urgenţă la un spital din Los Angeles, din cauza unei afecţiuni pasagere, în perioada Crăciunului.

Cher, născută pe 20mai 1946, este o cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană de orgine armeană. După ce a devenit cunoscută în 1965 în calitate de membru al duoului pop-rock Sonny & Cher, a reuşit să îşi construiască şi o carieră solo de succes. Cu o carieră de peste 50 de ani, Cher este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe pop, iar albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. Artista americană a fost recompensată cu numeroase premii şi trofee, inclusiv un premiu Oscar, un premiu Grammy, trei premii Emmy şi trei Globuri de Aur. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.