"Lawmen: Bass Reeves", un nou serial original produs de starul David Oyelowo, creat pentru televiziune de producătorul executiv şi directorul Chad Feehan şi produs executiv de Taylor Sheridan, nominalizat la Oscar, este disponibil pentru vizionare pe SkyShowtime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul de opt episoade a fost lansat pe platforma de streaming în data de 18 decembrie. Noi episoade sunt disponibile pentru a fi vizionate săptămânal pe parcursul lunii ianuarie.

Dezvăluind povestea nespusă a celui mai legendar om al legii din vechiul Vest Sălbatic, Lawmen: Bass Reeves prezintă călătoria lui Reeves (Oyelowo) şi ascensiunea sa de la sclav până la poliţist, fiind primul şerif de culoare din cadrul forţelor americane aflate la vest de Mississippi. În ciuda faptului că a arestat peste 3.000 de infractori în timpul carierei sale, insigna sa a cântărit greu şi a avut o încărcătură morală şi spirituală asupra familiei sale iubite.

Distribuţia îi include pe David Oyelowo, nominalizat la premiul Emmy, Lauren E. Banks, Demi Singleton, Forrest Goodluck, Barry Pepper, câştigător al premiului Emmy, Grantham Coleman, Donald Sutherland, laureat onorific al premiului Oscar şi pe Dennis Quaid, nominalizat la premiul Emmy. Din distribuţie mai fac parte Shea Whigham şi Garrett Hedlund ca vedete invitate, iar în rolurile recurente joacă Joaquina Kalukango, Lonnie Chavis, Tosin Morohunfola, Dale Dickey, Rob Morgan, Ryan O’Nan, Margot Bingham, Mo Brings Plenty, Justin Hurtt-Dunkley şi Bill Dawes. Creat pentru televiziune de producătorul executiv Chad Feehan, Lawmen: Bass Reeves este, de asemenea, produs executiv de Taylor Sheridan, nominalizat la Oscar, David Oyelowo, David C. Glasser, Jessica Oyelowo, David Permut, Christina Alexandra Voros, Ron Burkle, Bob Yari şi David Hutkin.

"Lawmen: Bass Reeves" este cea mai recentă producţie din oferta de seriale a lui Sheridan, disponibilă pentru vizionare pe SkyShowtime, alături de: "1883", "1923", "Mayor of Kingstown", "Special Ops: Lioness", "Tulsa King" şi "Yellowstone".

Dintre serialele originale, fanii se pot delecta cu povestea originii familiei Dutton, "1883", care îi prezintă pe membrii acesteia în timpul călătoriei lor spre Vest, prin Marile Câmpii. "1923" este următoarea aventură din saga familiei Dutton. Avându-i în rolurile principale pe Harrison Ford, nominalizat la Oscar şi pe Helen Mirren, câştigătoare a premiului Oscar, serialul prezintă o nouă generaţie a familiei Dutton şi explorează începutul secolului XX, când pandemiile, seceta istorică şi sfârşitul prohibiţiei afectează vestul munţilor şi pe soţii Dutton, stabiliţi acolo.

"Mayor of Kingstown" spune povestea familiei McLusky, oameni cu putere din Kingstown, Michigan, unde singura industrie înfloritoare este închisoarea. Cu Jeremy Renner, nominalizat la Oscar şi Dianne Wiest, câştigătoarea premiului Oscar, în rolurile principale, serialul abordează teme precum rasismul sistemic, corupţia şi inechitatea.

Dincolo de lumea western, dar la fel de curajos, "Special Ops: Lioness", inspirat de un program militar real al Statelor Unite, prezintă povestea lui Joe (Zoe Saldaña) în timp ce încearcă să-şi echilibreze viaţa personală şi cea profesională, ca vârf de lance al CIA în războiul împotriva terorii. Un alt mare succes, Tulsa King îl are în distribuţie pe Sylvester Stallone, nominalizat la Oscar, în rolul capului mafiei din New York: Dwight „Generalul” Manfredi este eliberat din închisoare după 25 de ani şi exilat fără menajamente de şeful său, pentru a porni o afacere în Tulsa, Oklahoma.

"Yellowstone" (sezoanele 1-5), cu Kevin Costner câştigătorul premiilor Oscar şi Emmy, este disponibil pentru vizionare ca serie completă şi pune la curent fanii cu drama familiei Dutton, în timp ce aspiraţiile politice şi parteneriatele externe le ameninţă viitorul.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienţi prin intermediul aplicaţiei SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung şi prin intermediul site-ului web. Preţul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame).

Aceste seriale sunt distribuite de Paramount Global Content Distribution.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.