Cântăreaţa R&B Lauryn Hill va marca a 20-a aniversare a albumului solo de debut printr-un turneu mondial care va începe pe 5 iulie, în Statele Unite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„The Miseducation of Lauryn Hill” a fost lansat în august 1998. A debutat pe primul loc în topul Billboard 200, cu peste 400.000 de unităţi vândute în doar o săptămână, şi a fost recompensat cu cinci premii Grammy din zece nominalizări.

Trei single-uri au fost extrase de pe acest album - „Doo Wop (That Thing)", „Ex-Factor" şi „Everything Is Everything". Albumul a fost vândut în aproximativ 19 milioane de copii la nivel mondial. În 2015, el a fost inclus în National Recording Registry.

„Acest album este o cronică a tinereţii mele”, a transmis artista într-un comunicat de presă. „Lumea noastră de astăzi, complexă şi în schimbare, are nevoie de echilibru între forţa morală şi catharsis”, a adăugat ea.

Până în prezent, artista a anunţat 28 de concerte pentru Statele Unite, iar potrivit producătorului turneului, Live Nation, turneul va fi extins în afara SUA.

Lauryn Hill, născută pe 25 mai 1975, în New Jersey, a devenit cunoscută în calitate de membră a grupului Fugees, dar şi pentru câteva roluri în filme de televiziune şi artistice. „The Miseducation of Lauryn Hill” este primul şi singurul ei album solo de studio lansat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.