"Kung Fu Panda 4", pentru care şi-au împrumutat vocile Jack Black, Jackie Chan, Dustin Hoffman, Bryan Cranston, Awkwafina, Viola Davis, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend cu încasări de 1,7 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La filmul de animaţie, regizat de Mike Mitchell şi Stephanie Stine, au fost în săli 57.588 de spectatori. 

După trei aventuri în care sfidează moartea învingând răufăcători de talie mondială cu curajul său inegalabil şi abilităţile sale nebănuite în artele marţiale, Po este chemat de destin să... se odihnească odată. Mai exact, el este chemat să devină liderul spiritual din Valea Păcii. Acest lucru ridică câteva probleme evidente. În primul rând, Po ştie la fel de multe despre conducerea spirituală ca şi despre dieta paleo şi, în al doilea rând, trebuie să găsească şi să antreneze rapid un nou Războinic Dragon înainte de a-şi putea asuma noua sa poziţie înaltă. Chiar mai rău, recent şi-a făcut apariţia o vrăjitoare malefică şi puternică, Cameleonul (Viola Davis, câştigătoarea premiului Oscar®), o şopârlă care se poate transforma în orice creatură, mare sau mică. Iar Cameleonul şi-a pus ochii lacomi şi mici pe Toiagul Înţelepciunii al lui Po, care i-ar da puterea de a-i rechema pe toţi răufăcătorii pe care Po i-a învins pe tărâmul spiritelor.

După 10 zile pe marile ecrane, filmul de animaţie a obţinut încasări de 107,7 milioane de dolari în America de Nord şi 176,5 milioane de dolari la nivel global. 

"Dune: Partea II", în regia lui Denis Villeneuve, cu Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Zendaya, Stellan Skarsgård, Javier Bardem în rolurile principale, a coborât un loc, până pe poziţia a doua, în al treilea weekend de la debut. Filmul a generat încasări de 1,2 milioane de lei şi a fost văzut în săli de 38.755 de spectatori, potrivit datelor cinemagia.ro. 

Comedia "Căsătoriţi din greşeală", cu Virginia Gardner şi Dylan Sprouse, a coborât două locuri, până pe trei, în al doilea weekend de la lansare. Filmul a adunat în săli 8.559 de spectatori şi 253.426 de lei. 

Filmul de aventuri "Most vagy soha!/ Acum ori niciodată!", în regia lui Balázs Lóth, a debutat pe poziţia patru, după ce a fost văzut în cinematografe de 11.096 de spectatori. Încasările au fost de 235.181 de lei. 

"Imaginary/ Demonul copilăriei", filmul horror cu Betty Buckley, DeWanda Wise, Veronica Falcón, Matthew Sato, a coborât pe cinci, în al doilea weekend de la debut, geenrând venituri de 228.229 de lei. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.