Actriţa americană Kristanna Loken, protagonista filmului ”Terminatorul 3: Supremaţia roboţilor/ Terminator 3: Rise of the Machines” (2003), a confirmat pe reţelele de socializare că este însărcinată şi că primul ei copil se va naşte în a doua jumătate a acestui an, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vedeta americană a publicat de curând pe contul ei de pe reţeaua Instagram o fotografie realizată recent, la gala ”Nights of 100 Stars”, un eveniment organizat în fiecare an la Hollywood, cu câteva ore înainte de ceremonia de decernare a premiilor Oscar. 

”Surpriză, sunt însărcinată! Petrecerea Oscar, gala «Night of 100 Stars»”, a scris vedeta americană în textul care însoţeşte acea fotografie.

La câteva zile după aceea, Kristanna Loker a publicat pe aceeaşi reţea de socializare o altă fotografie, ce o prezintă alături de partenerul ei de viaţă, Jonathan. 

Potrivit presei americane, actriţa americană a avut în 2015 o relaţie de scurtă durată cu politicianul american Antonio Villaraigosa, primarul oraşului Los Angeles. 

Ea a fost căsătorită în perioada 2008 - 2009 cu actorul Noah Danby.

Kristanna Loken, născută pe 8 octombrie 1979, şi-a început cariera ca model profesionist, la vârsta de 15 ani. S-a orientat apoi spre televiziune şi cinematografie şi a devenit cunoscută graţie rolurilor interpretate în filmele ”Terminatorul 3: Supremaţia roboţilor” (2003), ”Inelul Nibelungilor/ Rings of the Nibelungs” (2004), ”Prinţesa vampirilor/ BloodRayne” (2005) şi ”Vânătorii de cadavre/ Bounty Killer” (2013) şi în serialele TV ”Fenomenala Jane/ Painkiller Jane”, ”The L Word” şi ”Burn Notice”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.