Actriţa şi scenarista australiană Krew Boylan şi actorul american Bobby Cannavale joacă împreună în filmul muzical „Seriously Red”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul, pe muzica lui Dolly Parton, este regizat de Grace Otto („Under the Volcano”) după un scenariu scris de Boylan şi reprezintă primul lungmetraj al Dollhouse Pictures, compania de producţie a actriţei Rose Byrne.

„Seriously Red” spune povestea lui Red (interpretată de Boylan), o roşcată plină de viaţă şi, uneori, nechibzuită care se ambiţionează şi lasă slujba în domeniul imobiliar pentru o viaţă în lumina reflectoarelor ca imitatoare a cântăreţei Dolly Parton. În călătoria ei spre succes, Red trebuie să se găsească pe sine pentru a fi ea însăşi.

Rose Byrne este producător executiv, dar face parte şi din distribuţia filmului alături de Daniel Webber, între alţii.

Nu a fost anunţată încă o dată de lansare a filmului, însă potrivit imdb.com el ar trebui să aibă premiera până la finalul acestui an. Compania de producţie a prezentat luni prima imagine din film, în care apar Cannavale şi Boylan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.