Filmările la comedia românească „Klaus şi Barroso”, după un scenariu semnat de Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu şi Bogdan Theodor Olteanu, au început pe 31 iulie, în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Produs de Bold Film Studio în coproducţie cu Grupa B, Tangaj Production şi Avanpost Media, Klaus şi Barroso îi are în rolurile principale pe Adrian Nicolae şi Cosmin „Micutzu” Nedelcu.

Atmosfera primei zilei petrecute pe platourile de filmare e surprinsă într-un clip disponibil pe canalul de YouTube Bold Film Studio, aici:  https://youtu.be/efIzP1xsD1M

„Filmul e povestea a doi fraţi, împreună la bine şi la greu. Cosmin şi cu mine visam de mult să jucăm într-un film despre prietenia noastră. Încă de pe vremea când nu înţelesesem că dacă vrei să se întâmple ceva trebuie să pui mâna şi s-o faci chiar tu. Bogdan nu ştiu ce visa la vremea respectivă, că noi suntem genul de băieţi care nu vorbesc despre trecutul lor. Pentru Grupa B, mica noastră întreprindere creativă, acest proiect e doar începutul”, spune Adrian Nicolae.

„Filmul este în primul rând o comedie”, subliniază Cosmin „Micutzu” Nedelcu. „Povestea este despre doi fraţi, unul mai descurcăreţ, mai pus pe fapte mari, dar fără uneltele necesare de a le îndeplini, aşa că recurge mereu la artificii, la drumurile uşoare care, inevitabil, se complică. Unul mai conservator, cu rădăcini puternice, dar destul de ursuz şi greu adaptabil când vin peste el evenimente noi. Oare pe cine joc eu, pe cine joacă Adrian? Scopul nostru este simplu: să aducem lumea în cinema şi să nu plece de acolo nerâsă”. 

„Pentru mine este atât distractiv, cât şi educativ să scriu cu Adrian şi Cosmin. Ei au foarte mult umor, eu nu neapărat, dar sper că se ia. Ce mi se pare fertil este că punem la masă biografii şi competenţe uşor diferite şi lucrul ăsta este concomitent o sursă de tensiune şi o premisă pentru un film bun”, mărturiseşte Bogdan Theodor Olteanu.

Un barman combinator trebuie să achite urgent o datorie. Îşi convinge fratele, un bodyguard iute la mânie, să organizeze împreună o petrecere a burlacilor, fără ştirea patronilor clubului în care lucrează. Dar minciunile ies repede la iveală şi în club se dezlănţuie haosul. Pot două iubiri imposibile şi un strop de onestitate să îi salveze? Spectatorii vor afla răspunsul din ianuarie 2024 în cinematografele din toată ţara.

„Klaus şi Barroso” reprezintă o nouă colaborare importantă cu Bold Film Studio, după succesul filmului „Taximetrişti”, lansat la începutul acestui an în cinematografe, şi în luna aprilie pe Netflix.

„Odată cu Taximetrişti, considerăm că am reuşit să ne îndeplinim obiectivul de a aduce o nouă categorie de film în piaţă, film comercial de calitate, care să vorbească atât publicului larg, cât şi celui mai sofisticat, aşa că, la acest al doilea proiect, dorim să ne consolidăm această poziţionare şi să atragem o audienţă şi mai numeroasă în cinematografe. Klaus şi Barroso este o comedie pură, accesibilă, family-friendly, cu o distribuţie formată exclusiv din actori apreciaţi, care credem că va reuşi să impună un nou cuplu comic durabil în filmul românesc”, spune Cristian Anastasiu, director executiv Bold Film Studio.

Alături de Cosmin „Micutzu” Nedelcu şi Adrian Nicolae, din distribuţie fac parte actorii: Mădălina Craiu, Victoria Raileanu, Şerban Pavlu, Alexandru Ion, Cezar Antal, Alin Florea, Rolando Matsangos, Vlad Drăgulin, Vlad Brumaru, Carol Ionescu, Codrin Boldea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaş, Alex Mircioi.

Directorul de imagine este Mihai Marius Apopei, de montaj se ocupă Tudor D. Popescu, iar scenografia şi costumele sunt semnate de Alexandra Panaite. Filmul este realizat prin regie colectivă, o formulă prin care se distribuie spontan şi armonios roluri şi atribuţii între mai mulţi membri ai echipei.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.