Kevin Spacey urmează să revină la actorie cu un mic rol într-un film regizat de italianul Franco Nero, care va fi protagonistul lungmetrajului, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Louis Nero, producătorul filmului independent cu buget redus „L’uomo Che Disegnò Dio”, a confirmat că Spacey va face parte din distribuţie. El va fi detectiv de poliţie, iar Franco Nero, în vârstă de 79 de ani, va juca rolul principal. 

Acesta va fi primul rol al lui Spacey de la apariţia primelor acuzaţii de agresiune sexuală şi comportament neadecvat, la finalul anului 2017.

Potrivit ABC News, în filmul italian va juca şi Vanessa Redgrave, soţia lui Franco Nero. Producătorul Louis Nero a confirmat că acesta este planul, dacă Redgrave va putea călători din Anglia în Italia. Ea va avea de asemenea un rol mărunt, ca profesoară de pian a personajului lui Franco Nero.

„Sunt foarte fericit că Kevin a fost de acord să participe la filmul meu”, a declarat Franco Nero pentru ABC News. „Îl consider un mare actor şi abia aştept să încep filmul”. Spacey nu a comentat.

Potrivit site-ului Filmitalia, lungmetrajul urmăreşte „ascensiunea şi decăderea unui artist nevăzător care poate realiza portrete realiste doar ascultând vocile oamenilor”.

Kevin Spacey, recompensat cu două premii Oscar pentru rolurile din „The Usual Suspects” şi „American Beauty”, a fost înlăturat din distribuţia „House of Cards” (Netflix), în noiembrie 2017, odată cu izbucnirea scandalului sexual. Cel puţin 20 de bărbaţi l-au acuzat de hărţuire, agresiune şi comportament neadecvat. În 2018, a fost pus sub acuzare pentru atentat la pudoare, în Nantucket Island (Massachusetts), asupra unui minor. Actorul a pledat nevinovat, iar acuzaţiile au fost retrase ulterior, după ce presupusa victimă a renunţat la procesul civil.

Autorităţile din Los Angeles au analiza alte două învinuiri aduse lui Spacey, însă niciuna nu a ajuns să fie judecată - una nu s-a încadrat termenului de prescripţie, iar cealaltă a fost respinsă după ce presupusa victimă a murit. Anul trecut, un bărbat din New York a deschis, sub anonimat, un proces susţinând că Spacey l-a abuzat sexual în anii 1980, când avea 14 ani. Un judecător federal a decis, la începutul lunii mai, că bărbatul nu poate continua anonim procesul.

Ultima apariţie a lui Spacey într-un film a fost în „Billionaire Boys Club”, lansat în 2018, care a înregistrat cifre dezamăgitoare de încasări, cu doar 2,7 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.