Actorii Kevin Costner şi Woody Harrelson joacă rolurile principale în lungmetrajul „The Highwaymen”, producţie inclusă în selecţia oficială a SXSW Film Festival şi care va fi lansată de Netflix pe 29 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul este regizat de John Lee Hancock, cunoscut pentru „The Blind Side”, după un scenariu scris de John Fusco („Young Guns”, „Hidalgo”). 

„The Highwaymen” urmăreşte adevărata poveste a poliţiştilor care i-au prins pe Bonnie şi Clyde. Atunci când forţa deplină a FBI-ului şi cea mai recentă tehnologie criminalistică nu sunt suficiente pentru a surprinde cei mai cunoscuţi tâlhari ai naţiunii, doi foşti poliţişti texani (interpretaţi de Kevin Costner şi Woody Harrelson) trebuie să se bazeze pe instinct şi pe vechile abilităţi pentru a-şi face treaba.

Din distribuţie mai fac parte Kathy Bates, John Carroll Lynch şi Kim Dickens.

Producători executivi sunt Michael J. Malone şi Matthew Reynolds, iar producător, Casey Silver.

Filmul va avea premiera la festivalul South by Southwest, care va avea loc între 8 şi 17 martie, în Austin (Texas).

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.