Cântăreaţa americană Kelly Clarkson a dezvăluit că a vrut ”să se sinucidă” atunci când era foarte slabă, la începutul anilor 2000, pentru că se afla sub presiunea continuă a directorilor din industria muzicală, care îi cereau să îşi menţină o imagine pe care aceştia o considerau potrivită, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Când eram foarte slabă îmi doream să mă sinucid. Am fost extrem de nefericită timp de patru ani, dar nu îi păsa nimănui, pentru că din punct de vedere estetic îndeplineam condiţiile”, a spus artista, într-un interviu acordat revistei Attitude, amintind de presiunea pe care o simţea din partea directorilor din industria muzicală pentru a îşi menţine silueta. 

”A fost o perioadă foarte neplăcută pentru mine. M-am gândit că singura soluţie de scăpare era să renunţ”, a adăugat ea.

Kelly Clarkson a precizat că obişnuia să facă exerciţii fizice foarte des pentru a reuşi să îşi menţină silueta.

”Mi-am distrus genunchii şi tălpile, pentru că tot ceea ce făceam era să îmi pun căştile şi să alerg. Eram tot timpul în sala de sport”, a spus cântăreaţa.

Kelly Clarkson a povestit că a schimbat lucrurile după ce şi-a lansat cel de-al treilea album, ”My December”, în 2007, pe care l-a produs şi la scrierea căruia a contribuit.   

”În albumul «My December» există o melodie intitulată «Sober», cu versul: «Am smuls buruienile şi am păstrat florile». Îmi trăiesc viaţa după acest vers, pentru că persoanele cu care te înconjori te definesc”, a spus artista.

”La acea vreme eram în preajma unor persoane cu influenţă foarte negativă asupra mea. Am reuşit să scap confruntându-i. Am avut, însă, sprijinul unor persoane minunate care se aflau, de asemenea, lângă mine”, a mai spus ea.

Născută pe 24 aprilie 1982 în Fort Worth, Texas, Kelly Brianne Clarkson este o cântăreaţă, compozitoare, actriţă şi autoare de cărţi de copii. A devenit cunoscută în 2002, după ce a câştigat primul sezon al emisiunii ”American Idol”, succes care i-a adus un contract cu casa de discuri RCA Records. Single-ul ei de debut, "Before Your Love/A Moment Like This", a ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot 100 şi a devenit cel mai bine vândut single din SUA în acel an. Ulterior, în 2003, artista şi-a lansat albumul de debut ”Thankful”, care s-a situat pe locul I în topul Billboard 200.

Pentru cel de-al doilea album al ei, ”Breakaway” (2004), Kelly Clarkson a ales un stil mai aproape de pop rock. Acesta s-a vândut în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume şi i-a adus artistei două premii Grammy.

Însă, cel de-al treilea album al său, ”My December” (2007), a generat un conflict între artistă şi casa de discuri, din cauza stilului său mai ”întunecat”, compania refuzând să îl promoveze la capacitate maximă.

Cariera cântăreţei Kelly Clarkson a revenit pe o pantă ascendentă după lansarea celui de-al patrulea album, ”All I Ever Wanted” (2009). Artista a mai lansat patru albume: ”Stronger” (2011), ”Wrapped in Red” (2013), ”Piece by Piece” (2015) şi ”Meaning of Life” (2017).

Kelly Clarkson a vândut peste 25 de milioane de albume şi 36 de milioane de single-uri în întreaga lume. Cântăreaţa a primit numeroase premii, între care se numără trei premii Grammy, trei MTV Video Music Awards şi patru American Music Awards. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.