Katy Perry susţine Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro cu noul single “Rise”, compus de artistă, care va fi coloana sonoră pentru promovarea şi transmisiunile în direct ale acestei competiţii sportive ce va fi difuzată de postul american de televiziune NBC, potrivit Universal Music România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Rise” este un imn dedicat convingerii, perseverenţei şi al transformării. NBC va folosi piesa “Rise” în promovarea, dar şi în timpul Jocurilor Olimpice de la Rio, inclusiv în timpul transmisiunii din prime-time de vineri, 5 august, la ceremonia de deschidere a jocurilor. NBC si Katy Perry au colaborat la realizarea unui videoclip al piesei, ce va putea fi vizionat în peste 20.000 de cinematografe din Statele Unite. O versiune extinsă a clipului va fi văzută în emisiunea "Today".

“Este o piesă care exista în interiorul meu de câţiva ani şi care a reuşit în sfârşit să iasă la suprafaţă. Am fost inspirată să o finalizez acum, decât să o păstrez pentru următorul meu album, pentru că acum, mai mult ca niciodată, este momentul ca lumea noastră să se unească”, a spus Katy Perry. “Ştiu că împreună ne putem ridica deasupra fricii – în ţara noastră şi în întreaga lume. Nu mă pot gândi la un exemplu mai bun decât la atleţii olimpici, care se reunesc la Rio cu putere şi neînfricare, pentru a ne aminti tuturor cum ne putem uni în hotărârea de a fi cea mai bună versiune a noastră. Sper ca acest cântec să ne inspire pe toţi să vindecăm, să ne unim şi să ne ridicăm împreună”, a mai spus artista americană.

Katy Perry, născută pe 25 octombrie 1984, este o cântăreaţă americană, care a devenit cunoscută cu single-ul ”I Kissed a Girl”, ce a ajuns în 2008 pe primul loc în topurile din peste 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite şi Marea Britanie. Albumele şi single-urile sale s-au vândut în peste 90 de milioane de copii pe plan mondial.

Katy Perry este cel mai bine vândut artist în mediul digital din istorie, cu peste 10 miliarde de piese difuzate în streaming în întreaga lume. Ea este şi una dintre vedetele cu cel mai mare număr de admiratori pe reţelele de socializare.

Cântăreaţa şi-a făcut debutul la Capitol Records în 2008 cu "One of the Boys" şi şi-a consolidat statutul de superstar internaţional cu albumul ce a urmat, "Teenage Dream", din 2010.

"PRISM", cel mai recent album al artistei, a debutat pe prima poziţie în iTunes în 100 de ţări şi a vândut peste 11 milioane de unităţi în întreaga lume. Cu single-urile “Firework” sau “Dark Horse”, fiecare depăşind pragul de 10 milioane de unităţi vândute, Katy Perry este prima artistă care a câştigat două distincţii de diamant atribuite de Recording Industry Association of America (RIAA) pentru performanţe digitale. Ea a susţinut un turneu sold-out în faţa a 2 milioane de oameni, Prismatic World Tour, ce a inclus 151 de spectacole.

Katy Perry s-a aflat şi în prim-planul spectacolului de la cea de-a 49-a ediţie a galei Super Bowl, unde a stabilit un nou record, pentru cel mai vizionat show din istoria acestui eveniment sportiv nord-american.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.