Cântăreaţa americană Katy Perry a stabilit un nou record mondial pe YouTube, depăşindu-şi propria performanţă din 2013, după ce videoclipul celui mai recent single al ei, ”Bon Appetit”, a generat 16,8 milioane de vizualizări în primele 24 de ore după lansare, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artista în vârstă de 32 de ani a lansat videoclipul piesei ”Bon Appetit” săptămâna trecută şi a doborât recordul pentru cele mai multe vizualizări - peste 16,8 milioane - în primele 24 de ore după lansare.

Precedentul record aparţinea tot cântăreţei Katy Perry şi fusese stabilit în 2013 cu videoclipul single-ului ”Roar”.

Potrivit revistei Variety, artista americană a stabilit alte două recorduri mondiale pe Youtube - cele mai multe vizualizări într-o singură zi pe un canal deţinut de o vedetă pe YouTube (25 milioane de vizualizări combinate, pe 13 mai) şi cel mai mare număr de playlist-uri adăugate pe YouTube într-o singură zi (pe 12 mai).

La ora transmiterii acestor informaţii, videoclipul ”Bon Appetit” a generat deja peste 56,7 milioane de vizualizări pe YouTube.

În noul ei videoclip, Katy Perry este arătată în timp ce este ”preparată” şi ”servită” ca un preparat culinar de un grup de maeştri bucătari.

”Bon Appetit” este cel de-al doilea single extras de pe următorul album al vedetei americane - al cincilea din carieră -, ”Witness”, care va fi lansat pe piaţă pe 9 iunie. Primul extras pe single de pe acest disc se intitulează ”Chained To The Rhythm” şi a fost lansat în luna februarie.

Katy Perry, născută pe 25 octombrie 1984, este o cântăreaţă americană, care a devenit cunoscută cu single-ul ”I Kissed a Girl”, ce a ajuns în 2008 pe primul loc în topurile din peste 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite şi Marea Britanie. Albumele şi single-urile sale s-au vândut în peste 90 de milioane de copii pe plan mondial.

Katy Perry este cel mai bine vândut artist în mediul digital din istorie, cu peste 10 miliarde de piese difuzate în streaming în întreaga lume. Ea este şi una dintre vedetele cu cel mai mare număr de admiratori pe reţelele de socializare.

Cântăreaţa şi-a făcut debutul la Capitol Records în 2008 cu "One of the Boys" şi şi-a consolidat statutul de superstar internaţional cu albumul ce a urmat, "Teenage Dream", din 2010.

"PRISM", cel mai recent album al artistei, a debutat pe prima poziţie în iTunes în 100 de ţări şi a vândut peste 11 milioane de unităţi în întreaga lume. Cu single-urile “Firework” sau “Dark Horse”, fiecare depăşind pragul de 10 milioane de unităţi vândute, Katy Perry este prima artistă care a câştigat două distincţii de diamant atribuite de Recording Industry Association of America (RIAA) pentru performanţe digitale. Ea a susţinut un turneu sold-out în faţa a 2 milioane de oameni, Prismatic World Tour, ce a inclus 151 de spectacole.

Katy Perry s-a aflat şi în prim-planul spectacolului de la cea de-a 49-a ediţie a galei Super Bowl, unde a stabilit un nou record, pentru cel mai vizionat show din istoria acestui eveniment sportiv nord-american.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.