Kanye West a fost retras din programul festivalului Coachella, confirmă o sursă pentru Variety. Reprezentanţii lui West şi ai festivalului nu au oferit un răspuns.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

West urma să cânte în seara de închidere a festivalului de două săptămâni, care se desfăşoară în perioada 15-17 aprilie şi 22-24 aprilie. Informaţia a fost publicată iniţial de TMZ. El a fost cap de afiş la festival în 2011. 

Motivul anulării reprezentaţiei sale nu a fost clar, deşi o sursă a declarat pentru Variety că rapperul nu ar fi repetat sau nu s-ar fi pregătit pentru apariţie.

West s-a retras, de asemenea, din programul festivalului în 2020 - ediţie care în cele din urmă a fost amânată până în acest an din cauza pandemiei - cu doar câteva zile înainte de a fi anunţat, potrivit unor surse, scrie Variety. 

Capete de afiş în primele două seri la festivalul Coachella vor fi Harry Styles şi Billie Eilish. Festivalul, care este deja sold out, este programat să aibă loc la Empire Polo Ground din Indio, California.

Coachella este cel mai mare festival de muzică din America de Nord şi şi-a vândut deja cele 125.000 de bilete pe zi. Peste 100.000 de oameni care călătoresc şi se adună într-un singur loc. 

În timp ce capetele de afiş ale acestei a 21-a ediţii a festivalului - anunţate pentru prima dată în ianuarie 2020 - au fost Travis Scott, Frank Ocean şi Rage Against the Machine, festivalul a fost amânat din cauza pandemiei de patru ori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.