Kanye West a anunţat lansarea, luna viitoare, a celui de-al 11-lea album de studio al său, continuarea „Donda”, discul apărut în august, anul trecut. Potrivit unui mesaj publicat de rapper pe contul de Instagram, „Donda 2” va fi lansat pe 22 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ye lucrează de mai multe luni la acest disc produs de rapperul Future. Un asociat al lui Ye a declarat deja la începutul săptămânii că „Donda 2” ar apărea „mai repede decât ne-am gândit”. 

Ye este cunoscut pentru că îşi lucrează albumele până în ultimul moment. „Donda” a fost de mai multe ori amânat înainte de a apărea după o campanie intensă de marketing pe care a organizat-o prin evenimente în întreaga lume. 

„Donda” este un omagiu adus mamei sale, de care era foarte apropiat, şi care a murit în 2007.

Albumul este nominalizat anul acesta la mai multe categorii ale premiilor Grammy, între care pentru „cel mai bun album al anului” şi „cel mai bun album rap al anului”. 

Kanye West va fi subiectul unui serial documentar difuzat pe Netflix în februarie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.