Justin Trudeau s-a declarat pregătit să îşi ia revanşa într-un meci de box cu Matthew Perry, după ce starul serialului ”Prietenii tăi/ Friends” a dezvăluit într-o emisiune de televiziune, la jumătatea lunii martie, că ”l-a bătut” pe actualul prim-ministru al Canadei, în copilărie, pe terenul de sport al unei şcoli din Ottawa, în urmă cu 35 de ani, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În istoria marilor partide din universul boxului profesionist, există câteva nume mari care au trecut proba timpului şi au rămas în memoria colectivă: Muhammad Ali versus Joe Frazier, Evander Holyfield versus Mike Tyson, Sugar Ray Leonard versus Tommy Hearns. 

Iar acum, o nouă pereche de celebrităţi ar putea ajunge în ring: Matthew Perry versus Justin Trudeau, au anunţat, cu umor, jurnaliştii de la BBC.

Starul serialului ”Friends” şi premierul canadian au sugerat că ar putea să schimbe în curând pereche de pumni, după ce Justin Trudeau l-a provocat pe Matthew Perry la un meci de box - o revanşă pentru o bătaie care s-a petrecut pe terenul de sport al unei şcoli din Ottawa în urmă cu 35 de ani.

Politicianul canadian a publicat acest mesaj pe Twitter pe 1 aprilie, de Ziua Păcălelilor, cu o intenţie umoristică vădită.

”M-am gândit ceva timp la treaba asta. Ştiţi ceva? Cine nu şi-a dorit să îi tragă un pumn lui Chandler? Ce zici despre o revanşă, Matthew Perry?”, a scris Justin Trudeau pe contul lui de Twitter.

La jumătatea lunii martie, Matthew Perry a dezvăluit în emisiunea TV prezentată de Jimmy Kimmel că ”l-a bătut” în copilărie pe Justin Trudeau. Incidentul s-a petrecut în şcoala primară.

Matthew Perry s-a născut în statul american Massachusetts, însă şi-a petrecut copilăria în capitala Canadei, Ottawa, şi a învăţat în aceeaşi şcoală cu Justin Trudeau. Matthew Perry a dezvăluit că nu a fost coleg de clasă cu Justin Trudeau, fiind cu doi ani mai mare decât acesta.

”Am o poveste despre el şi nu sunt deloc mândru de ea”, a spus Matthew Perry în emisiunea ”Jimmy Kimmel Live”. ”Cred că el excela într-un anumit sport în care noi, ceilalţi, nu eram prea buni. A fost vorba de gelozie pură”.

Justin Trudeau a locuit şi a studiat în Ottawa, în perioada în care tatăl lui, Pierre Elliott Trudeau, era prim-ministru al Canadei.

Matthew Perry locuia şi el în capitala canadiană alături de mama lui, care era jurnalistă şi a lucrat ca secretar de presă pentru Pierre Elliott Trudeau.

”Nu mă laud cu asta, a fost îngrozitor, am fost un copil prost”, a continuat Matthew Perry, vorbind despre acea bătaie pe care i-a administrat-o lui Justin Trudeau.

Lucrurile s-au schimbat foarte mult de atunci. Matthew Perry a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi actori din lume, graţie succesului de care s-a bucurat serialul ”Friends”.

Justin Trudeau, printre ale cărui pasiuni se află şi boxul, a călcat pe urmele tatălui său şi a devenit prim-ministru al Canadei. 

Din aceste motive, Matthew Perry a refuzat invitaţia la revanşă ce i-a fost transmisă pe Twitter, în glumă, de Justin Trudeau.

”Cred că voi sări peste cererea ta pentru o revanşă, domnule dragă, ţinând cont de faptul că tu ai acum o întreagă armată la dispoziţia ta”, a scris actorul american pe Twitter.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.