Premierul canadian Justin Trudeau a purtat şosete ”Star Wars”, în culori diferite, în timpul unei întâlniri oficiale pe care a avut-o cu prim-ministrul Irlandei Enda Kenny, în oraşul Montréal, joi, pentru a marca într-o manieră insolită ziua internaţională dedicată acestei francize cinematografice, informează huffingtonpost.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ziua Mondială ”Star Wars” este sărbătorită în fiecare an pe 4 mai, iar Justin Trudeau a ţinut să marcheze acest eveniment purtând în timpul unei întruniri oficiale o pereche de şosete ”Star Wars”, în culori diferite - una cu desene care îl prezentau pe robotul R2-D2 şi alta cu desene ale robotului C-3PO. 

Apoi, prim-ministrul Canadei a publicat pe contul lui de Instagram o fotografie care îl arată în timp ce purta aceste şosete.

Justin Trudeau a purtat şosete ”Star Wars” (Foto: Instagram)
Justin Trudeau a purtat şosete ”Star Wars” (Foto: Instagram)

Fanii de pe Twitter ai francizei ”Star Wars” au lăudat iniţiativa premierul canadian.

Aceste şosete fanteziste purtate de Justin Trudeau sunt comercializate la preţul de 20 de dolari de compania Stance.

Justin Trudeau este renumit pentru faptul că poartă adeseori ”şosete-tematice”. Recent, premierul canadian a purtat şosete decorate cu imprimeuri în forma unor cranii în cadrul unei reuniuni organizate de Camera de Comerţ din Statele Unite, iar în 2016, a purtat şosete decorate cu desene reprezentând frunze de arţar, de Ziua Naţională a Canadei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.