Actriţa Julia Louis-Dreyfus, diagnosticată cu cancer, a încheiat şedinţele de chimioterapie şi a marcat acest moment pe Instagram cu un videoclip în care băieţii ei au sărbătorit făcând playback pe melodia "Beat it" a lui Michael Jackson, notează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Interpreta din "Seinfeld" şi "Vicepreşedinta/ Veep" a scris despre Charlie şi Henry, fiii săi din relaţia cu Brad Hall: "Nu-i aşa că sunt drăguţi?". 

Louis-Dreyfus a anunţat în septembrie că a fost diagnosticată cu cancer la sân. Ea a spus că a aflat la o zi după ce a câştigat premiul Emmy pentru "Vicepreşedinta". De atunci a împărtăşit experienţa pe reţelele de socializare. 

 

 

My beauty boys @henryhallmusic @charlie_hall made this for me today, my last day of chemotherapy. Pretty swell, right? Ain’t they sweet?

A post shared by Julia Louis-Dreyfus (@officialjld) on

Videoclipul este intitulat: "Ultima zi de chimioterapie a mamei! Beat it! Cu dragoste, Henry şi Charlie". Louis-Dreyfus şi-a numit copiii: "Băieţii mei frumoşi". 

Videoclipul publicat vineri a fost vizionat de peste 500.000 de ori până sâmbătă după-amiază. 

Louis-Dreyfus a împlinit sâmbătă 57 de ani. Ea a fost premiată în 1994 cu un Glob de Aur pentru rolul Elaine Benes din "Seinfeld".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.