Johnny Depp va începe vara viitoare un turneu în Europa cu trupa sa The Hollywood Vampires care îi include pe Joe Perry, Alice Cooper şi Tommy Henriksen, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Supergrupul a anulat un turneu în martie din cauza pandemiei. „Am tot încercat să facem acest lucru, dar, din păcate, din cauza incertitudinii restricţiilor de călătorie cauzate de Covid-19, pur şi simplu nu este posibil”, au scris ei într-o declaraţie la acea vreme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hollywood Vampires (@hollywoodvampires)

Acum, formaţia plănuieşte să se întâlnească cu fanii din Germania şi Luxemburg pentru şase show-uri programate. Primul lor concert nu va avea loc până în iunie viitor, la Rudolf Weber Arena din Oberhausen, Germania. Ultimul lor spectacol va fi pe 30 iunie, la Zitadelle din Mainz, Germania.

Depp a cântat alături de Jeff Beck în calitate de invitat la spectacolele sale live, care au ţinut prima pagină a ziarelor chiar înainte de verdictul procesului împotriva fostei soţii Amber Heard. De atunci, Depp este alături de Beck pentru o serie de concerte în Europa, până când turneul se va încheia pe 25 iulie la Paris.

Beck şi Depp au colaborat şi la un nou album, „18”. Ei lansează proiectul comun pe 15 iulie, primul single fiind „This Is A Song For Miss Hedy Lamarr” care a fost deja lansat. Piesa, scrisă de Depp, îi aduce un omagiu actriţei americane Hedy Lamarr (care a murit în 2000, la vârsta de 85 de ani). Este una dintre cele două melodii scrise de Depp pentru proiect, cealaltă fiind „Sad Motherfuckin’ Parade”.

Piesele originale de pe disc sunt scrise de Depp. „18” este un album alcătuit de altfel din melodii cover, unele dintre ele cântate de Johnny Depp, altele în formă complet instrumentală. Într-o declaraţie, Beck a spus că a fost „uimit” de Depp când i-a cântat prima dată melodia „Hedy Lamarr”, în urmă cu trei ani. „Acea melodie este unul dintre motivele pentru care i-am cerut să facă un album cu mine”, a spus Beck.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.