Actorul american Johnny Depp a dat în judecată cotidianul britanic The Sun care l-a descris drept un soţ violent. Vanessa Paradis şi-a sprijinit fostul partener, potrivit unor documente de la tribunal dezvăluite miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vedeta din "Piraţii din Caraibe" reproşează tabloidului britanic şi proprietarului News Group Newspapers că l-a prezentat vinovat în articolul din aprilie 2018, afirmând că şi-a lovit soţia, pe actriţa americană Amber Heard. 

Cuplul a divorţat cu scandal la începutul lui 2017, la puţin peste un an de la căsătorie. Actriţa în vârstă de 34 de ani a vorbit atunci despre "anii" de violenţe "fizice şi psihice", ceea ce Depp neagă. 

Avocaţii lui Johnny Depp i-au cerut Vanessei Paradis să depună mărturie în cursul acestui proces, care ar fi trebuit să aibă loc la mijlocul lui martie, la Înalta Curte de la Londra, dar a fost amânat pentru iulie din cauza epidemiei de coronavirus. 

"Îl cunosc pe Johnny de mai mult de 25 de ani. Am fost împreună timp de 14 ani şi ne-am crescut cei doi copii împreună", a amintit actriţa franceză în mărturia scrisă. 

"În timpul acestor ani, Johnny a fost un bărbat şi un tată drăguţ, atent, generos şi non-violent", a adăugat cea care s-a despărţit de actor în 2012, puţin înainte de a începe relaţia cu Amber Heard. "Nu a fost niciodată violent (...) faţă de mine", a adăugat ea. 

În timpul unei audienţe care a avut loc prin videoconferinţă, avocaţii lui Johnny Depp au anunţat că vor să prezinte şi mărturia actriţei Winona Ryder, care a avut o relaţie cu actorul în anii 1990. 

În declaraţia sa, Winona Ryder a explicat că nu a "înţeles" acuzaţiile aduse de Amber Heard fostului soţ, adăugând: "El nu a fost niciodată, niciodată violent cu mine". 

Johnny Depp neagă învinuirile aduse de Amber Heard şi a depus o altă plângere de defăimare contra fostei soţii, care se judecă în Statele Unite. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.