Elton John va fi găzduit de familia Biden la Casa Albă, vineri, unde va susţine un concert pentru a „sărbători puterea unificatoare şi restauratoare a muzicii”, a spus executivul într-un comunicat, scrie Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele american Joe Biden şi soţia sa Jill Biden vor, de asemenea, să „salute viaţa şi activitatea” legendarului artist. 

Casa Albă îi va invita la concert „pe cei care fac istorie în fiecare zi”, inclusiv profesori, personal sanitar, studenţi, activişti pentru drepturile LGBT+ şi oameni care pledează pentru o mai bună sănătate mintală. Preşedintele şi soţia sa vor ţine discursuri în cadrul evenimentului „The Cure of Troy”, a precizat sursa citată. 

Elton John, care a împlinit 75 de ani în primăvară, este cunoscut pentru melodiile sale cunoscute în toată lumea precum „Goodbye Yellow Brick Road”, „Your Song”, „Rocket Man” sau „Can You Feel The Love Tonight”, dar şi pentru angajamentul său în asociaţii, în special în lupta împotriva SIDA. A vândut peste 300 de milioane de discuri în întreaga lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.