Actorul Jim Carrey l-a numit pe Donald Trump un "melanom", afirmând că administraţia actuală americană "violează sistemul nostru", scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un atac dur, după cum scrie The Hollywood Reporter, în timpul unei dezbateri la festivalul Vulture din Los Angeles, Carrey i-a denunţat pe republicani în timp ce a vorbit despre interesul său cu privire la pictura inspirată de politică.

Carrey l-a numit pe liderul majorităţii din Senatul american, Mitch McConnell, "incredibil de periculos, o ameninţare la adresa securităţii interne. Şi acum are tupeul de a ieşi şi de a cere "bipartizanat".

În timpul discuţiei, actorul a publicat o pictură cu McConnell pe reţelele de socializare, în care l-a înfăţişat pe politician drept o ţestoasă fluturând un steag alb pe care este scris "Bipartizanat", iar un val - reprezentând "valul albastru" al democraţilor din alegerile recente, pare că ameninţă ţestoasa.

El a adăugat: "Nu sunt oameni cu care să poţi dialoga. Nu poţi pactiza cu un criminal. Un violator trebuie înlocuit, nu să se negocieze cu el. Sunt oameni care ne violaeză sistemul, îl distrug chiar în faţa noastră... Acest Congres republican corupt asta este... Aceşti oameni trebuie scoşi din sistem pentru că ne sunt dăunători. Trump este un melanom, şi oricine îl acoperă, inclusiv Sarah Sanders, maschează totul. Arată că este o problemă mult mai adâncă în ţară, şi această problemă este lăcomia". 

Carrey a realizat lucrări de artă în ultimii ani. Recent, a f[cut publice tablouri cu Trump şi cu vice-preşedintele Mike Pence în spaţiu, Trump crucificându-l pe Iisus, iar pe fostul şef al Agenţiei de Projarea Mediului, Scott Pruitt vomitând petrol. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.